06-33660701 (24/7 bereikbaar)

Werkwijze

Voorzichtig kom ik binnen
Probeer te voelen
Wat ze bedoelen

Ik luister, vraag en observeer
Nodig ze uit en stimuleer
Vertel, vertel, vertel me meer

In een rap tempo leer ik
De familie kennen
Een versneld proces
Geen tijd om rustig aan elkaar te wennen

We springen meteen het diepe in
Praten over liefde en lastige zaken
Mijmeren over de dingen die ons raken

Ik schakel

Organiseer, filosofeer en regisseer
Tot er een prachtig afscheid ontstaat
Dat een memorabele indruk
Van het leven achterlaat

Dankbaar dat ik dit voor u mag doen!

Gedicht van Esther Mostert

Werkwijze

Om zoiets belangrijks als een afscheid  te bespreken kom ik natuurlijk bij je thuis omdat ik geloof dat je je gevoelens en wensen makkelijker uitspreekt in jouw eigen vertrouwde omgeving.

In de periode tussen het overlijden en de dag van de uitvaart kan je mij 24 uur per dag bereiken, kom ik vrijwel dagelijks bij je thuis en begeleid ik je rustig en stap voor stap bij de vele beslissingen die je zal moeten nemen.

Wil je bijvoorbeeld dat jouw dierbare thuis verblijft of in een uitvaartcentrum? Wil je helpen met het verzorgen of hierbij aanwezig zijn? Wil je een afscheids-plechtigheid in een kerk, in de aula van het crematorium, in de kantine van de plaatselijke voetbalclub waar jouw dierbare zijn hele leven supporter van was of wellicht gewoon een borrel in de tuin? Wordt het koffie met gebak of was jouw dierbare een levensgenieter en past een borrel met bitterballen beter? Wil je rekening houden met Moeder Aarde en de uitvaart zo milieuvriendelijk laten verlopen?

Je mag van mij verwachten dat ik naar je wensen luister en je zal begeleiden in jouw keuzes zodat we er samen een uniek afscheid van kunnen maken. Nóg een dierbare herinnering, één die zal bijdragen aan het rouwproces en ervoor zal zorgen dat je later, wanneer jij er aan toe bent, het leven weer kan omarmen en in vrijheid kunt leven.

Werkgebied

Het is belangrijk dat ik, wanneer nodig, snel bij je kan zijn daarom werk ik in een straal van 25 kilometer rondom Sint Pancras.

Dit betekent dat ik onder andere in Alkmaar, Langedijk, Heerhugowaard, Bergen, Egmond, Schoorl en Schagen voor je beschikbaar ben. Woon je buiten dit gebied en wil je toch graag samen met mij de uitvaart van jouw dierbare verzorgen, dan is dit natuurlijk bespreekbaar.

De Witte Vlinder Uitvaartbegeleiding | Heklat 18 | 1834 TE Sint Pancras | 06-33660701 
 info@dewittevlinderuitvaartbegeleiding.nl