06-33660701 (24/7 bereikbaar)

De Witte Vlinder
Uitvaartbegeleiding

Waarom de ‘Vlinder’?

De vlinder is hét symbool van transformatie, van de overgang van leven naar dood maar ook van een nieuw begin.

Een wegvliegende vlinder wordt over het algemeen beschouwd als een bevrijdend symbool. Het loslaten van de vlinder staat in dit geval voor het loslaten van een dierbare. Door los te laten, geef je iemand de vrijheid om door te gaan, om het volgende pad te volgen. Maar door iemand los te laten, geef je diegene ook de kans om juist bij je te blijven. Niet fysiek, maar altijd in gedachten, door tijd en ruimte heen. Bij je houden door los te laten….

Houten harten hangend - De Witte Vlinder Uitvaart

Over mij

En waarom dan de ‘Witte’ Vlinder?

Mijn naam is Bianca Bus. De betekenis van Bianca is ‘de witte’, eerlijk en transparant en dat is wat je van mij mag verwachten.

Ik ben moeder van twee pubers, woon in het mooie Sint Pancras en ben er één van een tweeling.

De rode draad in mijn leven is dat ik iets voor mensen wil betekenen. Ik heb dit ruim 15 jaar met veel plezier en voldoening gedaan door als bewindvoerder cliënten te begeleiden naar een schuldenvrije toekomst.

Door het verlies van een aantal dierbare familieleden zag ik van dichtbij hoe de manier van begeleiden door de verschillende uitvaartbegeleiders het verschil kan maken.  Om in zo’n hectische en emotionele periode te vertrouwen op een onbekende uitvaartbegeleider vond ik nog al wat. Ik merkte echter dat er door de oprechte interesse en open gesprekken échte verbinding ontstond. Mede hierdoor hebben wij als familie afscheid kunnen nemen op de manier die bij ons paste.

Alle puzzelstukjes vielen op zijn plaats! Als uitvaartbegeleider zou ik écht het verschil kunnen maken. Ik heb de Beroepsopleiding Uitvaartbegeleider gevolgd en na het behalen van het diploma kon ik direct aan de slag in dit prachtige vak. Ondertussen heb ik ook het Nationaal Vakexamen Uitvaartzorg gehaald.

Nog dagelijks ben ik dankbaar dat ik mijn hart heb gevolgd en dat ik zoveel mag en kan betekenen voor families die een dierbare hebben verloren.

De Witte Vlinder Uitvaartbegeleiding | Heklat 18 | 1834 TE Sint Pancras | 06-33660701 
 info@dewittevlinderuitvaartbegeleiding.nl