06-33660701 (24/7 bereikbaar)

Voor overlijden

Hoewel het taboe rondom praten over de dood minder wordt, worden we liever niet geconfronteerd met onze eigen sterfelijkheid en wordt er niet vaak gesproken over het eigen afscheid. Toch kan het ook rustgeven je eigen wensen op papier te zetten. Niet alleen voor jezelf maar ook voor jouw nabestaanden zodat zij straks, wanneer het moment van afscheid daar is, weten wat jouw wensen zijn.

Je kan natuurlijk zelf al heel veel uitzoeken maar misschien vind je het fijn om hier met iemand over te praten die niet emotioneel betrokken is, aan wie je je vragen kunt stellen en die je kan vertellen wat er allemaal mogelijk is.

Wil je dat ik bij je langskom voor een vrijblijvend gesprek waarin ik de vragen die je hebt over jouw eigen afscheid kan beantwoorden? Bel of app mij dan gerust.

Ben je nog niet toe aan het wensgesprek maar wil je wel graag je wensen vastleggen? Dan stuur ik je graag het wensenboekje toe.

3 + 2 =

Kleine attentie

Een ingevuld wensenboekje van De Witte Vlinder Uitvaartbegeleiding heeft niet alleen emotionele waarde maar vertegenwoordigt ook een waarde van € 100,- wanneer je de uitvaart door mij laat verzorgen.

De Witte Vlinder Uitvaartbegeleiding | Heklat 18 | 1834 TE Sint Pancras | 06-33660701 
 info@dewittevlinderuitvaartbegeleiding.nl