06-33660701 (24/7 bereikbaar)

Nazorg

En dan, na een heel korte, drukke en emotionele periode, wordt het ineens stil……
Het leven lijkt gewoon door te gaan maar misschien is voor jou nu even niets ‘gewoon’…..

Na de uitvaart kom ik nog een keer bij je thuis om samen met jou terug te kijken op de uitvaart en op het intensieve contact dat wij hebben gehad.

Ik ben benieuwd hoe het met jou gaat en hoor graag van je of je misschien behoefte hebt aan andere hulp dan die je ontvangt van familie en vrienden? Wil je eens met iemand buiten jouw eigen kring praten en ben je geholpen met een gesprek met een rouwbegeleider? Heb je misschien hulp nodig bij het afwikkelen van de digitale nalatenschap van je dierbare?

Ik breng je graag in contact met iemand uit mijn netwerk maar kijk vooral ook even onderaan deze pagina of er iemand bijstaat die iets voor je kan betekenen.

Humanitas – Steun bij rouw

Heb je een dierbare verloren, dan staat de wereld stil. Wat vaak overblijft, is het gevoel dat niets er meer toe doet. Daarom is rouwen zo belangrijk. Iedereen op z’n eigen manier en in z´n eigen tempo. Soms kost dat meer energie dan je hebt, en hoe vind je dan de weg vooruit?

https://www.humanitas.nl/afdeling/noord-kennemerland/activiteiten/steun-bij-rouw/

Vos Reijntjes De Pagter Notarissen

Het personen- en familierecht is een van de sterke punten van dit notaris kantoor. Voor vragen of advies over testamenten of verklaring van erfrecht.

https://vrdp.nl/diensten/familierecht

Uit Handen

Uit handen helpt en begeleid u in de periode na het afscheid van uw naaste met de praktische zaken. Uit Handen zoekt samen met u uit welke administratieve zaken er geregeld moeten worden en helpt u, indien gewenst.

www.uit-handen.nl

ROUW & VERLIESCOACHING

Zorgt voor extra steun wanneer jij het licht even niet meer ziet. Door energetische therapie en lichaamsgerichte oefeningen.

Rouw & Verlies COACHING – Kim Nadinde Janson

Digital Life Legacy

Iedereen heeft digitale bezittingen. Mensen bellen, betalen, mailen en leven via hun digitale apparaten. Maar wat als iemand plotseling overlijdt? Digital Life Legacy kan gegevens veiligstellen en rechtmatige erfgenamen op juridisch correcte wijze toegang geven tot dierbare date. 

 Expertisecentrum voor digitale nalatenschap | Digital Life Legacy 

De Witte Vlinder Uitvaartbegeleiding | Heklat 18 | 1834 TE Sint Pancras | 06-33660701 
 info@dewittevlinderuitvaartbegeleiding.nl