06-33660701 (24/7 bereikbaar)

Een gevleugelde uitspraak van mijn vader maar ik denk dat hij toch iets anders in zijn hoofd had dan de mooie kartonnen, milieuvriendelijke uitvaartkisten waaruit je kunt kiezen.

Voor de één is het een stapje te ver want, ‘ik laat mijn dierbare toch niet in een kartonnenkist liggen’. Voor een ander maakt het materiaal waarvan de kist is gemaakt niet uit als deze qua uitstraling maar bij hen past. En weer een ander kiest milieubewust. 

Er is een ruime keuze aan kartonnenkisten, ze zijn zowel voor begraven als cremeren geschikt en er is er voor elk budget wel een. Zit er geen een bij die bij jou of jouw dierbare past, dan kan je er ook voor kiezen de kist te laten bedrukken met een zelfgekozen afbeelding.

Hoewel ik niet hou van reclame maken (ik ben en blijf tenslotte een onafhankelijke uitvaartbegeleider) moet ik zeggen dat mijn ‘sociale’ hart wel iets harder gaat kloppen van de kartonnenkisten van Fair Coffins. Deze worden namelijk gemaakt door lieve mensen (ik heb ze mogen ontmoeten in hun werkplaats) met een afstand tot de arbeidsmarkt. Hoe mooi is dat!

Voor een duurzame en sociale uitvaart zijn deze kartonnenkisten dus een hele mooie toevoeging. De kist heeft de potentie om jouw uitvaart uniek te maken met een opdruk die past bij jouw wensen.

De volgende keer wanneer ik mijn vader spreek zal ik hem toch eens vragen wat hij van deze ‘kartonnendoos’ vindt. En wat vind jij? Een stap te ver of sta je hier wel voor open?