06-33660701 (24/7 bereikbaar)

Voor een dierbare herinnering
aan wat het oog niet meer ziet

Wil je op jouw eigen unieke manier het afscheid van jouw dierbare invullen? Wil je misschien een actieve rol spelen tijdens de uitvaart of heb je speciale wensen maar weet je niet wat er allemaal mogelijk is? Wil je erop kunnen vertrouwen dat alles voor je wordt geregeld zodat jij de tijd hebt om in alle rust écht afscheid te nemen van jouw dierbare? Ik begeleid je graag!

 

Wat kan ik voor jou betekenen en wat heb ik te bieden?

 

VERTROUWEN

Je bent bij mij aan het goede adres! Ik heb ondertussen meer dan 50 families in Noord Holland waaronder Alkmaar, Heerhugowaard en Langedijk mogen begeleiden bij het afscheid van hun dierbare dus je mag er op vertrouwen dat alles goed wordt geregeld.

VERBINDING

Ik vind het belangrijk dat je je vrij voelt om aan te geven wat er voor jou nodig is om op een goede manier afscheid te kunnen nemen. Je mag van mij verwachten dat ik naar je gevoelens en wensen luister en dat wij dit sámen verwerken in een persoonlijk en uniek afscheid. 

PERSOONLIJK

Vrijheid is ons grootste goed, vrijheid in de manier waarop wij ons leven leven en vrijheid in de manier waarop wij afscheid nemen van ons leven en dat van onze dierbaren. Wat voor jou belangrijk is, is heel persoonlijk. Wij zorgen er samen voor dat je afscheid kunt nemen op de manier die bij jou past.

Over mij

Ik heb van dichtbij meegemaakt hoe de wijze van begeleiden van een uitvaartbegeleider het verschil kan maken. Wat mag ik voor jou betekenen?

Bianca, je bent een geweldige uitvaartleidster, rustig, meelevend, meedenkend en vakkundig. Alles werd uit de kast gehaald om onze wensen te voldoen. CHAPEAU.

Ondanks corona was het een mooie uitvaart. Bianca, je deed het geweldig!

 

Contact

Wil je mij iets vragen of wil je dat ik contact met je opneem? Vul dan het contactformulier in.

11 + 8 =

De Witte Vlinder Uitvaartbegeleiding | Heklat 18 | 1834 TE Sint Pancras | 06-33660701 
 info@dewittevlinderuitvaartbegeleiding.nl